Wie zijn wij?

+31 (0)85 130 62 63

 

info(at)Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

Focus2Go Business Solutions, AnitavanOs, LuucdeHaas

zijn handelsnamen van DHSbeheer BV

Jupiterhof 12

NL - 3951 EA Maarn

Kamer van Koophandel 30194719         

BTW: NL813078519B01

©Focus2Go sinds 2002

 

Wie zijn wij?

In 2002 is Focus2Go Business Solutions opgericht door Luuc de Haas. Door de jaren heen is er een (inter)nationaal specialisten netwerk ontstaan m.b.t. bedrijfsoplossingen.


De bedrijfservaringen zijn opgedaan in ICT, transport, retail, horeca, FMCG, biodegradatie en diverse productiebedrijven. Luuc is een fan van de managementstijlen agility en deep democracy en voelt zich in een internationale omgeving snel thuis. Het taalgebied omvat, naast het Nederlands, Duits, Engels en Frans en enig Italiaans. En als een plan van aanpak niet op 1 A4tje past dan klopt er iets niet volgens Luuc.

 

De ervaringen die Luuc heeft opgedaan zijn het beste na te lezen op Linkedin 

 

 

 

 

 Luuc de Haas, Partner


Als spin in het secretariële web heeft Anita van Os de ervaring en de juiste achtergrond om bijbehorende werkzaakheden die zij op interim basis voor u kan uitvoeren. Tevens kan Anita uw gastvrouw zijn of omroepster voor evenementen. Gesproken en geschreven talen zijn, naast het Nederlands,  Duits, Engels en Frans. Ga naar haar website.

 


 

 

 

 

 

Anita van Os, Partner


Als hobby helpen wij de associatie Barbera-Agliano wijnen te exporteren en het dorpje Agliano Terme in Piëmonte, Noord-Italië te promoten. Gewoon omdat het leuk is! 

 

Ga naar Linkedin