Team2Go

+31 (0)6 252 499 56

 

info@Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

Focus2Go Management, AnitavanOs, LuucdeHaas

zijn handelsnamen van DHSbeheer BV

Jupiterhof 12

NL - 3951 EA Maarn

Kamer van Koophandel 30194719         

BTW: NL813078519B01

©Focus2Go sinds 2002

 

Wie zijn wij?

In 2002 is Focus2Go Management, als onderdeel van DHSbeheer BV, opgericht door Luuc de Haas. Door de jaren heen is er een (inter)nationaal specialisten netwerk ontstaan m.b.t. bedrijfsoplossingen. De kernwaarden kwaliteitszorg, integriteit en professionele onafhankelijkheid staan borg voor een goede samenwerking.


De bedrijfservaringen van Focus2Go zijn opgedaan in ICT, transport, rail auditing, retail, horeca, FMCG, milieu, biodegradatie, sport en diverse productiebedrijven. Luuc maakt optimaal gebruik van de gecombineerde kennis van medewerkers, ook van degene die niet vooraan staan of zich zelden laten horen.


Luuc is lid van de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs (ooa.nl). Hij voelt zich in een internationale omgeving snel thuis. Het taalgebied omvat Duits, Engels, Frans, enig Italiaans en Nederlands. En als een plan van aanpak niet op 1 A4tje past dan klopt er iets niet volgens Luuc.  


Anita van Os heeft ervaring en achtergrond met project management om deze op interim basis uit te voeren.

Op dit moment is Anita in die hoedanigheid werkzaam als projectleider sportstimulering jeugd bij de KNHS.


Tevens kan Anita uw gastvrouw zijn of omroepster voor evenementen. Gesproken en geschreven talen zijn, naast het Nederlands,  Duits, Engels en Frans.

Bekijk ook even haar website.

 

Renée de Haas is adviseur duurzaamheid en milieu bij Focus2Go Management. Renée begeleidt (interim) organisatie project werkzaamheden zo als de invoer en advies van bodemonderzoeks-rapporten in het bodeminformatiesysteem Squit iBis en heeft ervaring bij verschillende omgevingsdiensten als ODRU en RUD.

Zij heeft kennis van SquitXo en actualisatieprojecten.


Daarnaast is zij werkzaam als de spin in het web bij MKB-Utrecht.

Ga naar Linkedin