Team2Go

+31 (0)6 252 499 56

 

info@Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

Focus2Go Managemen, AnitavanOs, LuucdeHaas

zijn handelsnamen van DHSbeheer BV

Jupiterhof 12

NL - 3951 EA Maarn

Kamer van Koophandel 30194719         

BTW: NL813078519B01

©Focus2Go sinds 2002

 

Wie zijn wij?

In 2002 is Focus2Go Management, als onderdeel van DHSbeheer BV, opgericht door Luuc de Haas. Door de jaren heen is er een (inter)nationaal specialisten netwerk ontstaan m.b.t. bedrijfsoplossingen. De kernwaarden kwaliteitszorg, integriteit en professionele onafhankelijkheid staan borg voor een goede samenwerking.


De bedrijfservaringen zijn opgedaan in ICT, transport, rail auditing, retail, horeca, FMCG, biodegradatie en diverse productiebedrijven. Luuc maakt optimaal gebruik van de gecombineerde kennis van uw medewerkers, ook van degene die niet vooraan staan of zich zelden laten horen.


Hij voelt zich in een internationale omgeving snel thuis. Het taalgebied omvat Duits, Engels, Frans, enig Italiaans en Nederlands. En als een plan van aanpak niet op 1 A4tje past dan klopt er iets niet volgens Luuc.

 


 

 

 

 

 Luuc de Haas


Als spin in het secretariële web heeft Anita van Os de ervaring en de juiste achtergrond om bijbehorende werkzaakheden die zij op interim basis voor u kan uitvoeren. Tevens kan Anita uw gastvrouw zijn of omroepster voor evenementen. Gesproken en geschreven talen zijn, naast het Nederlands,  Duits, Engels en Frans.


Bekijk even haar website.

 


 

 

 

Anita van Os


Renée de Haas is milieu adviseur bij Focus2Go Management. Renée begeleidt de invoer van bodemonderzoeksrapporten in het bodeminformatiesysteem Squit iBis en heeft ervaring bij verscheidene omgevingsdiensten. Zij voert de kwaliteitschecks van invoerprojecten uit, heeft kennis van SquitXo en actualisatieprojecten.

Daarnaast is zij werkzaam als de spin het web voor MKB-Utrecht.

Renée de Haas

Ga naar Linkedin