Services

+31 (0)85 130 62 63

 

info(at)Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

De Sparring Partner

Creëer tijd en ruimte! Werk vraagtekens weg t.a.v. uw bedrijfsvoering. Counselling is één van de methodes om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Spiegel met een generalist, een onafhankelijke adviseur. Focus2Go helpt u 'fit' en 'agile' te blijven.

 

De Interim Manager

Op het gebied van (international) sales, operational en general management bieden wij tijdelijke ondersteuning aan. De integrale kracht van een ‘buitenstaander’ om procesverbeteringen op gang te krijgen, verandermanagment door te voeren en business vooruit te helpen, leidt tot duurzaam resultaat.


De Intermediar - SalesCheck

Business development kent vele gezichten. Een daarvan is het directe contact van de account manager met de client. Hoe beoordeel je de werkwijze van uw account managers. Hoe train je hen. Hoe verloopt de samenwerking met internal sales. Hoe met de back-office. Hoe met after-sales. Door 'mee-op-pad' te gaan, screenen wij account managers individueel en/of als accountteam. De werkvloer is daar de beste plek voor.

 

De Ontzorger voor uw administratie en evenementen

Of het nu om 1 dag in de week gaat, een interim klus van 3 maanden, ondersteuning van uw secretariaat, het wegwerken van data in uw systemen, agendabeheer, tijdelijke bemensing van uw receptie, de organisatie van uw (bedrijfs)evenement, het verzorgen van dag-gastvrouw en omroep, Focus2Go heeft de oplossing.