Samenwerking2Go

+31 (0)6 252 499 56

 

info@Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

Welke samenwerking kiest u?

Maak gebruik van ons gratis spreekuur. Komt daar een vervolg uit voort, beginnen we altijd met een oriënterende en contextgerichte verkenning. Deze richt zich op de vraagstelling, de  pragmatische invulling en mogelijkheden.

 

Voor elke ondernemer maakt Focus2Go samenwerking eenvoudig toegankelijk, geheel transparant en uw kosten zijn vóóraf bekend. Onze tarieven voor Nederland zijn doorgaans inclusief reiskosten en exclusief BTW. Ons uurtarief start vanaf € 35,- en is afhankelijk van de zwaarte van werkzaamheden, flexwerk mogelijkheden en het aantal in te zetten uren.

 

abonnement2Go 

Wij werken bij voorkeur met abonnementen per opdracht of samenwerking. Een vast bedrag (flat rate) per week of maand geeft duidelijkheid. Het gaat ons om 'de klus' en die is niet altijd in een vast aantal uren te vatten. Een abonnement van Focus2Go Management geeft uitkomst. De keuze om een keer in de week, maand, of kwartaal samen te komen geeft ruimte aan je toekomst. 


sparringpartner2Go

Heeft u een sparringpartner abonnement met ons, dan is Focus2Go ook bereikbaar als zaken niet kunnen wachten, u belt ons niet zo maar tenslotte. Binnen 24 uur melden wij ons normaal gesproken: ook in het weekend indien er urgentie voor overleg is.


Onze sparringpartner abonnement is er vanaf € 499,- per maand, inclusief reiskosten, exclusief BTW.


Waarom een interim sparringpartner? Het waarom leest u hier.


Een prijsopgave kunt u uiteraard opvragen. Graag spreken wij u vooraf over de inhoud van werkzaamheden. Tenzij anders vermeld in de Overeenkomst van Samenwerking, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en die vindt u hier.