Lid Ooa

+31 (0)6 252 499 56

 

info@Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

Kwaliteitszorg, integriteit en professionele onafhankelijkheid

Het lidmaatschap van de Orde van Organisatiedeskundigen en Adviseurs draagt bij aan de kwaliteitsborging van Focus2Go Management.


Voor opdrachtgevers kan het lidmaatschap van de Ooa fungeren als een gezaghebbend keurmerk. De toetredingscriteria en de inspannings-verplichtingen onderscheidt de Ooa-adviseur van de niet-georganiseerde adviseur. Een Ooa-adviseur staat garant voor deskundigheid, kwaliteit en onafhankelijkheid.


Adviseurs die lid zijn van de Ooa beschikken over een platform voor continue professionele ontwikkeling met als belangrijkste doelen:


  • Het interactief delen van kennis en praktijkervaringen.
  • Het garanderen van voortgaande professionalisering van de beroepsgroep.
  • Het uitdagen van de beroepsgroep tot vernieuwing en verandering op basis van martkvragen.


De Ooa werd in 1949 opgericht als Orde van organisatieadviseurs. In 1973 fuseerde de Ooa met het genootschap van Organisatiekundigen. Sinds 1989 is de Ooa lid van de International Council of Management Consultancy Institutes (ICMCI). In 2001 ging de vereniging van zelfstandige organisatieadviseurs (Zoa) op in de Ooa.


De Orde heeft samenwerkingsverbanden met opleidings-instituten en aanverwante beroepsverenigingen. Daarnaast stimuleert de Ooa wetenschappelijk onderzoek. In 2003 is de Maatschappelijke Raad geĆÆnstalleerd, bestaande uit prominente opinieleiders uit sectoren als overheid, MKB, multinationals, onderwijs en gezondheidszorg. De Maatschappelijke Raad confronteert de Ooa, gevraagd en ongevraagd, met actuele issues met een maatschappelijke relevantie.