Keuze2Go

+31 (0)6 252 499 56

 

info@Focus2Go.com

Elke zaterdag gratis spreekuur vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur. 

Maak een afspraak via Whatsapp of email ons.

interim2Go

Op het gebied van (international) sales, operational & general management en strategische personeelsplanning bieden wij interim oplossingen aan.

De integrale kracht van een ‘buitenstaander’ om procesverbeteringen op gang te krijgen, verandermanagement door te voeren en business vooruit te helpen, leidt tot duurzaam resultaat.


consulting2Go

In je eentje kunt je snel gaan. Met zijn tweeën kom je verder. Creëer tijd en ruimte! Werk vraagtekens weg t.a.v. uw bedrijfsvoering. Counselling is één van de methodes om uw bedrijf verder te ontwikkelen.


Wilt u een gesprekspartner die luistert naar uw vraag en die de juiste rol weet te pakken? Zoekt u een partner die iets toevoegt? Stelt u prijs op een partner die ook eens tegenwind kan bieden en uw blik verruimt? Generalist of specialist? Innovator of inspirator? Ondersteuner of regisseur? Troubleshooter of uitvoerder?


Spiegel met een onafhankelijke adviseur en business partner. Focus2Go helpt 'fit' en 'agile' te blijven.


sales2Go

U wilt uitbreiden in het buitenland? Een verkooppunt openen in Duitsland of Frankrijk bijvoorbeeld? Business development vraagt cultuur-herkenning, strategie en planning.


En heeft u een branch-office in Nederland waar weer wat 'resultaat' ingebracht moet worden, Focus2Go kan u prima ondersteunen.


support2Go

Of het nu om 1 dag in de week gaat, een administratieve klus van een aantal weken of maanden, ondersteuning van uw secretariaat, het wegwerken van data in uw systemen, agendabeheer, tijdelijke bemensing van uw receptie, verwerking van rapporten, het verzorgen van dag-gastvrouw en omroep, Focus2Go heeft de oplossing.


Gericht op omgeving-milieu:

  • Invoer van bodemonderzoeksrapporten in bodeminformatiesysteem Squit iBis + projectleiding met ervaring bij verscheidene omgevingsdiensten
  • Kwaliteitschecks van invoerprojecten
  • Kennis van SquitXo
  • Verwerken van informatieverzoeken bij omgevingsdiensten
  • Actualisatieprojecten